Koiranherkut, Koiranlelut, Koiranruoka, Koiranruokatesti, Testiryhmä -

Lemmikkihoivan Testiryhmä aloittaa toimintansa

      

Testiryhmämme testaa, jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä

Vaihtoehtoja lemmikkien ruoissa ja tarvikkeissa on tänä päivänä valtavasti. Joskus saattaa tuntua siltä, että jopa aivan liikaa.

Tavoitteenamme on, että ajan mittaan saisimme testattua valtaosan valikoimastamme omalla Testiryhmällämme. Raportoimme tulokset rehellisesti ja kaunistelematta tähän blogiin, ja testiemme tulokset vaikuttavat jatkossa myös valikoimapäätöksiimme. 

 

Testiryhmämme

Koiratuotteiden testiryhmämme koostuu kolmesta koirasta. Pieniä koiria edustaa 2 kg chihuahua, keskikokoisia koiria edustaa 7,5 kg spanieli ja suuria puolestaan 33 kg koira.

Koirilla ei ole allergioita tai perussairauksia, mutta yksi niistä lihoo herkästi ja tarvitsee täyttävää ruokaa, yksi puolestaan laihtuu herkästi. Kuten arvata saattaa spanieli on ryhmästämme ahnein ja elää syödäkseen, kaksi muuta sen sijaan paremminkin syövät elääkseen ja saattavat nirsoilla aika ajoin.

 

Mitä testaamme?

Testaamme Testiryhmämme avulla kuivamuonia, märkäruokia, puruluita ja herkkuja, sekä leluja. Sovitamme myös ajoittain tuotteita kuten pantoja ja valjaita, voidaksemme antaa käsitystä siitä, millainen vaikutelma eri malleista jää ja miten ne sopivat ja istuvat testiryhmämme koirille.

Raportoimme ruokien ja herkkujen kohdalla mm. maistuvuudesta, niiden hajusta, käsiteltävyydestä sekä pakkausten toimivuudesta ihmisnäkökulmasta, sekä niiden vaikutuksista esim. koiran vatsan toimintaan.

Lelujen kohdalla keskitymme koirien reaktioihin, siihen miten nopeasti leluun kyllästytään ja miten nopeasti se hajoaa (vai hajoaako lainkaan).

Testit eivät ole sponsoroituja.

  

Mitä sinä haluaisit meidän testaavan?

Kuulemme myös mielellämme toiveita seuraavista testattavista tuotteista! Herkku-, lelu- ja märkäruokatestejä voimme tehdä jopa parin päivän varoitusajalla, kuivamuonien kohdalla testaukset vievät aina pidempään. Voimme testata koko valikoimaamme, jonka löydät etusivultamme Tuotteet -> Kaikki tuotteet.

 

Kerro meille omista kotitestaajistasi

Eläimet ovat aina yksilöitä, ja mikä sopii yhdelle ei aina sovi toiselle. Siksi testiryhmämme koostuu useammasta yksilöstä erilaisine mieltymyksineen ja tarpeineen, ja kuulemme mielellämme myös omista kokemuksistasi.

 

Ensimmäinen arvostelublogi tulee pian!


Haluatko osallistua? Hienoa! Jätä kommenttisi tästä.

Huomaathan, että kommentit julkaistaan vasta tarkastuksen jälkeen. Julkaisemme kaikki asialliset kommentit.