Lemmikkihoiva vie taas leffaan

 

Saat kaupan päälle Finnkinon elokuvalipun (jonka voit käyttää itse, antaa lahjaksi tai myydä eteenpäin) kun teet minkä tahansa vähintään 100 € tilauksen kampanja-aikana 12-17.11.2022 JA ANNAT KASSALLA KOODIN: LEFFA. Lippuja rajoitettu erä. Etu ei koske lahjakorttiostoja. Yli 250 € kampanjatilauksiin ilmainen kotiinkuljetus ja leffalipuksi tulee Premium-saleihin oikeuttava Superlippu niin pitkään kuin Superlippuja riittää. Leffakäynnin arvo jopa 22,40 €.

Liput ovat voimassa 8.12.2022 asti ja ne voi käyttää tavallisiin 2D- ja 3D-elokuvanäytöksiin kaikkina viikonpäivinä missä tahansa Finnkinon teatterissa (ei koske oopperaa, teatteria, elokuvafestivaaleja, Premium-saleja tai muita erikoistapahtumia joihin Finnkinon normaalit sarjaliput eivät käy). Lippukoodi toimitetaan sähköpostitse kun tilauksesi on maksettu, yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat että toimitamme tilauksesi mukana mieluummin tulostetun, paperisen lipun, muistathan mainita tästä meille tilausta tehdessäsi.

 
Huom. muista antaa kassalla koodi LEFFA käyttääksesi kampanjaedun!

 


 

 

Voit käyttää edun kampanja-aikana useampaan kertaan, lippuja voi kuitenkin saada vain yhden per tilaus. Kampanja koskee tuttuun tapaan vain aitoja, toteutuneita tilauksia, ja lippujen luonteesta johtuen asiakkaalle jo toimitettua koodia ei voida myöhemmin enää perua tai antaa toiselle asiakkaalle. Mikäli jo saatuasi lippukoodin perut tilauksesi tai myöhemmin palautat tuotteita niin ettei 100 € kampanjaraja enää ylity, vähennämme sinulle jäävän lipun arvon palautettavasta summasta.