NP Superior Care arvonnat!

Lemmikkihoiva Pet Care arpoo ruokasäkkejä ja lahjakortteja joulukuussa kahteen otteeseen!

 

Arvontojen säännöt:

Arvontoja järjestetään kaksi, ensimmäisen ruokasäkin ja alennuskoodien arvonta suoritetaan 17.12.2020 ja toisen ruokasäkin ja lahjakortin arvonta 28.12.2020. Molempina arvontapäivinä ehdit mukaan arvontaan osallistumalla klo 12 mennessä. Ensimmäiseen arvontaan voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen, manner-Suomessa asuva koiranomistaja kommentoimalla alla olevien ohjeiden mukaisesti Facebookin arvontaketjuun. Toisen arvonnan palkinnot arvotaan kampanja-aikana 8.12.-28.12.2020 meiltä mitä tahansa kissojen tai koirien NP-kuivamuonaa ostaneiden JA Facebookin arvontaketjuun kommentoineiden asiakkaiden kesken (molempien ehtojen on täytyttävä, ostoksen koolla ei ole merkitystä). Huomioithan, että osallistuaksesi jälkimmäiseen arvontaan pelkkä tilauksen teko ei riitä vaan tilaus tulee myös maksaa kampanja-ajan loppuun mennessä.

Arvontojen pääpalkintoina on yhteensä 2 kpl NP Superior Care 10 kg ruokasäkkejä, jotka arvotaan eri viikoilla eri voittajille (yksi säkki kullekin), ja jonka laadun voittaja voi valita itse. Jos ko. tuote on maahantuojalta loppu, toimitetaan korvaava tuote. Lisäksi 17.12.2020 arvotaan 2 kpl 10 € alennuskoodeja, jotka voi käyttää mihin tahansa NP Superior Care 10 kg säkkiin, ja 28.12.2020 arvotaan 2 kpl 10 € lahjakortteja (voimassa 12 kk, käytettävissä kaikkiin tuotteisiin). Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä niitä toimiteta kolmannelle osapuolelle. Palkinnon vastaanottajan nimen on vastattava osallistujan nimeä. Osallistua voi kumpaankin arvontaan, pääpalkintoja voi voittaa kuitenkin vain 1/talous.

Arvontaan osallistuaksesi tykkää JA kommentoi Facebookissa arvontaketjun kommenttikenttään toivomasi ruokalaatu sekä mainitse koirasi nimi. Jos et ole varma mikä ruoka sopisi parhaiten koirallesi, riittää kun tykkäät ja kommentoit koirasi nimellä ja mainitset, että toivot apua ruoan valintaan voiton sattuessa kohdalle, autamme mielellämme. Halutessasi voit laittaa mukaan kuvan koirastasi, mutta tämä ei ole osallistumisen ehto. Sopimattomat kuvat tai sopimaton kielenkäyttö johtavat blokkaamiseen sivulta ja osallistumisen eväämiseen.

Osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt ja asuttava manner-Suomessa. Toimitamme pääpalkinnon veloituksetta Postipakettina, jos voittaja jättää paketin noutamatta hän luopuu samalla voitosta. Samassa yhteydessä voittajan on halutessaan mahdollisuus saada ilmainen toimitus mahdollisille ostoksilleen. Jos voittaja haluaa toimituksen muulla toimitustavalla (esim. kotiinkuljetus), veloitamme valitun toimitustavan todelliset toimituskulut etukäteen. Alennuskoodien ja lahjakorttien lunastamisen yhteydessä toimitusmaksu on normaali ja riippuu tilauksen koosta.

Ensimmäisen ruokasäkin arvonta suoritetaan 17.12.2020 ja toisen säkin ja alekoodien arvonta 28.12.2020. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti – jos olet jo asiakkaamme olemme yhteydessä sähköpostitse, muussa tapauksessa tarkistathan huolellisesti viestisi Facebookissa! Ellemme tavoita valittua voittajaa ja saa häneltä yhteystietoja toimitusta varten viikon sisällä, hän menettää voittonsa ja valitsemme uuden voittajan. Emme vastaa voiton vastaanottamisen esteistä. Julkaisemme voittajan etunimen ja paikkakunnan FB-sivullamme ja uutiskirjeessämme.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

 

Vaihtoehdot aikuisille koirille:

Sensitive Lamb

Sensitive Lamb Mini

Black Adult

Red Adult

White Adult White Fish pienille koirille

White Adult White Fish suurille koirille

White Adult Salmon

White Adult Lamb

Hypoallegenic Salmon

 

Vaihtoehdot pennuille:

White Starter Puppy

White Fish White Junior

White Salmon Junior

 

 Onnea arvontaan!