Kampanjat

Parhaillaan käynnissä seuraavat kampanjat:

Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksiin 10.7.2022 asti!

Ilmainen NP Superior Care White herkkupussi tai NP Superior Care Herring/Insect 1,5 kg ruokasäkki kaupan päälle ostaessasi minkä tahansa NP Superior Care White 10 kg ruokasäkin. Valitse haluamasi tuotteet ja lisää ne ostoskoriisi, saat edun kassalla automaattisesti. Voimassa 10.7.2022 asti.

Ilmainen NP Superior Care Red herkkupussi ostaessasi minkä tahansa NP Superior Care Red 1,5-10 kg ruokasäkin. Herkkujen laatua ei voi valita, lisäämme herkut tilauksellesi jälkikäteen. Voimassa 10.7.2022 asti.

Ilmainen NP Superior Care White herkkupussi ostaessasi minkä tahansa NP Superior Care White 1,5-4 kg ruokasäkin. Herkkujen laatua ei voi valita, lisäämme herkut tilauksellesi jälkikäteen. Voimassa 10.7.2022 asti.

Applaws koirien märkäruoat vain 2 €/kpl. Voimassa niin pitkään kuin kampanjaeriä riittää.

Ziwipeak tarjouksia -20-25% koirille! Voimassa niin pitkään kuin kampanjaeriä riittää.

JR Farm poistotarjouksia jyrsijöille ja kaneille jopa -40%

Kissojen Arion 300 g pussit alk. vain 2,90 €. Voimassa niin pitkään kuin tavaraa riittää.

Paljon suosittuja Black Horse tuotteita tarjoushinnoin, kampanjat voimassa rajoitetun ajan. Kampanjahinnat koskevat vain varastotuotteita.

Kaikki tarjoukset voimassa vain niin pitkään kuin rajallisia tarjouseriä riittää.

 

Black Horse etuohjelma (joka kuudes ohjelmaan kuuluva lisäravinne kaupan päälle, kysy lisää).

Ekotuotteet Paljon uutuuksia, jopa alle puoleen hintaan. Kts. myös ekopetien kampanja!

 

 

Kuulutko Arion, NP tai Ziwipeak -kasvattajakerhoon? Laita meille sähköpostia ja saat jatkossa kasvattajaedut myös meiltä! Arion, NP ja Ziwipeak edut myös kerhoon liittyneille opas- ja virkakoirille. Golden Eagle on lopettanut kasvattajakerhonsa 30.6.2022.