Ota meihin yhteyttä

Kiva kun tulit käymään, kuulemme sinusta mielellämme!

 

Pyydämme huomioimaan, että meillä ei valitettavasti ole käyntiosoitetta tai noutopistettä asiakkaille (työmme kotikäynteineen on liikkuvaa), vaan osoitetietomme viittaavat yleensä kirjanpitoomme. Ei hätää, tavoitat meidät kuitenkin helposti.

 

Sähköpostitse

Kun haluat tilata palvelukäynnin tai tehdä varaukseesi muutoksia, olethan yhteydessä osoitteeseen tilaukset@lemmikkihoiva.fi. Samaa kanavaa pitkin voimme myös tehdä kestotilauksia, ja varata sovituskäyntejä, lomahoitoja, sopia kotiinkuljetusajoista ja tehdä halutessasi koko tilauksesi jos haluat maksaa käteisellä tai ennakkolaskulla. Koronavirusepidemian aikana kotikäyntejä ei voi tilata suoraan verkosta, olethan siis ensin meihin yhteydessä esim. sähköpostitse ja käymme läpi turvallisuusohjeet.

Jos asiasi on yleisluontoinen (haluat tietää enemmän toiminnastamme, toivoa valikoimaamme jatkossa jotain tiettyä tuotetta, tarjota tuotteitasi meille myyntiin tai keskustella jostain muusta), olethan yhteydessä osoitteeseen info@lemmikkihoiva.fi. Kuulemme mielellämme myös mahdollisia kehitysehdotuksia tai toiveita.

 

Puhelimitse

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 045 7870 1018

WhatsApp ja tekstiviestit toimivat ympäri vuorokauden, ja vastaamme viestiisi tai soitamme takaisin heti tilaisuuden tullen. Voit ilman muuta myös soittaa meille! Varmiten tavoitat meidät soittamalla puhelinajanvarausaikoinamme ma, ke ja pe klo 10-13, muina aikoina vastaamme jos suinkin pystymme ja soitamme takaisin jos meillä on numerosi. Pyrimme olemaan mainittuna aikana aina tavoitettavissa, mutta joskus emme juuri sillä hetkellä pysty toisen asiakkaan vuoksi vastaamaan. Kunhan numerosi näkyy soittaessasi, soitamme aina takaisin. Jos sinulla on numeronäytönesto, laitathan meille viestin, muuten emme voi palata asiaan.

Soitamme tai vastaamme viestiisi aina usein jo saman tien mutta aina viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Esim. viikonloppuna tehty yhteydenotto saa meiltä vastauksen viimeistään maanantain kuluessa. Ellei meistä ole kuulunut, joko vastauksemme on eksynyt roskapostilaatikkoosi tai emme ole valitettavasti saaneet viestiäsi lainkaan. Olethan meihin siis uudelleen yhteydessä. Emme koskaan jätä vastaamatta saamaamme yhteydenottoon.

 

Twitter

Saat meihin yleensä nopeammin yhteyden suoraan sähköpostitse tai puhelimitse, mutta voit olla halutessasi meihin yhteydessä myös Twitterin kautta, joko twiittaamalla tai lähettämällä meille yksityisviestin. Tilimme on @lemmikkihoiva, ja seuraamme myös hashtagia #lemmikkihoiva. Jaamme Twitterissä ajoittain myös kampanjakoodeja, ja kerromme tarjouksistamme.

Jos haluat meidän jakavan itse ottamasi lemmikkikuvan omalla sosiaalisen median tilillämme, käytä hashtagiamme (#lemmikkihoiva). Käytämme aina kun mahdollista uudelleentwiittaus toimintoa, eli kuvan omistajuudesta ei jää epäselvyyttä ja omakin tilisi saa näkyvyyttä. 

 

 

Facebook

Facebookista löydät meidät myös tunnisteella @lemmikkihoiva, sivumme ovat osoitteessa www.facebook.com/lemmikkihoiva. Tykkäämällä sivuistamme ja seuraamalla meitä kuulet tarjouksistamme ensimmäisten joukossa, saat kampanjakoodeja ja pääset osallistumaan kilpailuihin!

 

Sosiaalisessa mediassa on mukava jakaa hauskoja kuvia, tarinoita ja mukavia kokemuksia. Jos kuitenkin jokin askarruttaa tai tarvitset apuamme, saamme asian nopeiten korjattua kun olet meihin yhteydessä suoraan sähköpostilla tai puhelimitse. Tällöin voimme myös tarvittaessa pyytää sinulta tilaus- tai asiakasnumeron tai osoitteen kaltaista tietoa, eivätkä kummankaan osapuolen vastaukset katoa muiden viestien sekaan. Seuraamme lisäksi sähköpostiamme ja WhatsApp-kanavaamme huomattavasti tiheämmin kuin sosiaalista mediaa, tavoitat meidät siksi näistä kanavista nopeimmin.

 

Löydät meidät myös Instagramista, tilimme on @lemmikkihoiva. Alamme julkaisemaan sisältöä kanavalla pikkuhiljaa vuoden 2021 aikana.

 

Yhteystietomme pähkinänkuoressa:

Lemmikkihoiva

Pet Care

Y-tunnus 3086311-4

045 7870 1018

info@lemmikkihoiva.fi

tilaukset@lemmikkihoiva.fi

#lemmikkihoiva @lemmikkihoiva

 

Yrityksen virallinen osoite on Kissalammentie 2, 09430 Saukkola (ei asiakaspalvelua eikä noutopistettä). Laskutusosoitteemme toimitamme automaattisesti kaikille toimittajillemme. ALV-tunnisteemme on FI30863114.

 

Voit lähettää ehdotuksia ja palautetta tästä ja muistakin aiheista osoitteeseen palaute@lemmikkihoiva.fi. Jos olet asiakkaamme ja annat palautetta omalla nimelläsi tai omilla yhteystiedoillasi, saat kiitokseksi alennuskoodin.