Toimitusehdot

Verkkokauppamme palvelee Manner-Suomea. Tilauksia voivat tehdä täysi-ikäiset yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Tekemällä tilauksen sitoudut ehtoihimme. 

Tarjousten ja kampanjoiden kohdalla tarjoushinta on voimassa korkeintaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Emme jälkitoimita tuotteita. Pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta tarjoushintaan, jos hinta on ollut selkeästi virheellinen (esim. pilkkuvirhe) tai virhe on johtunut meistä riippumattomista syistä (esim. painovirhe lehdessä). Mikäli kyseessä on tilaustuote, jota emme meistä riippumattomista syistä saakaan (esim. tuote loppu maahantuojalta/valmistajalta, tai koronasta johtuva ulkomaan rahdin tai valmistajan valmistusprosessin viive), olemme sinuun viipymättä yhteydessä. Voit itse valita haluatko odottaa tuotetta, haluatko tilalle toisen tuotteen, vai haluatko rahasi ko. tuotteesta takaisin.

Voit valita toimitustavan kassalla, yleensä suosimme kuljetuksissamme Postia, mutta myös muut kuljetusliikkeet ovat mahdollisia tuotteiden painon, koon tai muun ominaisuuden sitä edellyttäessä tai häiriötilanteissa. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille.

Kun postitamme tuotteita verkkokaupastamme, on minimitilausrajamme 15-25 € toimitustavasta riippuen. Tilauksesi ollessa 25-49,99 € ovat postikulut alk. 5,90 €. Saukkolassa yli 25 € tilauksiin kotiinkuljetus on ilmainen, jos etu koskee postinumeroasi näet tämän kuljetusvaihtoehdon ylimpänä. Yli 50 euron tilauksiin postikulut ovat alk. 3,90 €. Meillä voit siis aina huoletta lisätä tilaukseesi tuotteita, ne eivät koskaan nosta postikulujasi, vaan korkeintaan laskevat niitä. Yli 150 euron tilaukset toimitamme lähimpään Postiin rahtivapaasti. Meillä on aika ajoin myös kampanjoita, joiden yhteydessä kampanjakoodilla on mahdollisuus saada ilmainen toimitus jo alle 150 euron tilaukselle. Kampanjakoodeja voit saada joko rekisteröitymällä asiakkaaksemme ja sallimalla meille sähköpostien lähettämisen, tai seuraamalla aktiivisesti mainontaamme ja sosiaalisen median tilejämme. Kotiinkuljetus on ilmainen koko maassa yli 250 € tilauksiin. Kotiinkuljetus tapahtuu lähialueilla oman kuljetuksemme kautta, muualla maassa Postin Kotipakettina.

Postipaketti tulee lähimpään Postiin (ellet ole meiltä toisin toivonut), josta voit käydä sen noutamassa saatuasi saapumisilmoituksen. Voit myös itse seurata paketin kulkua seurantakoodin avulla. Keskimääräinen toimitusaika on 2-8 työpäivää. Tilaustuotteiden kohdalla arvio toimituksen lisäkestosta on ilmoitettu tuotteen yhteydessä, pyydämme kuitenkin huomioimaan, että kyseessä on arvio. Jos tilauksesi sisältää tilaustuotteita, odotamme lähtökohtaisesti niiden saapumista ennen tilauksesi lähettämistä, jottet joudu maksamaan postikuluja kahdesta eri lähetyksestä. Jos kuitenkin haluat osan tuotteista nopeammin, ole meihin yhteydessä, tämäkin on mahdollista. Valtaosa varastotuotteista lähtee meiltä jo samana tai seuraavana päivänä.

Palvelukäynnin yhteydessä meillä ei ole lainkaan minimitilausrajaa ja tuotteiden kotiinkuljetus on aina ilmainen. Rajoituksia ei ole myöskään käynnin pituuden suhteen, etu koskee kaikkia palvelukäyntejämme (alk. 29 €). Palvelukäyntien yhteydessä on mahdollista tilata myös sovituspalvelu etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse sopimalla. Ts. jos vaikkapa haluat ostaa koirallesi takin tai kaulapannan, muttet ole varma koosta, tuomme tarvittaessa lähimmät koot mukanamme, jotta saamme sinulle kerralla juuri oikean tuotteen. Sovitusmahdollisuus ei koske asiakkaalle varta vasten teetettyjä, personoituja tai erikoistilauksesta hankittuja tuotteita.

Erityisesti jos tilaat palvelukäynnin toiselle henkilölle lahjaksi, huomioithan, että asiakas vastaa siitä, että käynti voidaan tehdä turvallisesti. Kotiinkuljetusta lukuunottamatta palveluita ei ole mahdollista tilata tiloihin, joissa tupakoidaan sisällä, pahasti homevaurioituneisiin tiloihin tai tiloihin, joissa työskentely ei ole muusta syystä turvallista (esim. aggressiivisesti käyttäytyviä henkilöitä, liuottimia tai muita vaarallisia aineita tai muuten hoitajan henkeä tai terveyttä uhkaava ympäristö). Jos käynti joudutaan keskeyttämään työturvallisuussyistä, ei ko. käynnin hintaa palauteta.

Palvelukäyntialueellamme on mahdollista myös valita toimitustavaksi Lemmikkihoiva-kotiinkuljetuksemme. Tällöin kotiinkuljetuksen hinta on 10 € alle 100 € tilauksille ja 5 € jos tilaus on 100-149,99 € ennen toimituskuluja. Yli 150 € tilaukset toimitamme tällä alueella veloituksetta kotiovellesi. Tämä on useimmiten nopein kuljetusvaihtoehtomme. Sovimme kuljetuspäivän ennalta kanssasi, kellonajat ovat yleensä noin tunnin aikaikkunalla, koska suunnittelemme reittimme ympäristö edellä.

Saukkolassa toimitamme kaikki yli 25 € tilaukset veloituksetta kotiovelle.

Luvallasi saatamme joskus onnistua toimittamaan myös postipakettina tilatun tilauksen henkilökohtaisesti perille saakka. Varmistamme tämän sinulta aina etukäteen, yleensä tarjoamme tällaista mahdollisuutta vain mikäli olemme lähistöllä sopivana päivänä joka tapauksessa ja autossa on vielä tilaa. Tällöin voit valita haluatko pakettisi muutamaa päivää nopeammin ja kotiin kannettuna, vai noudatko paketin mieluummin Postista. Lisähintaa emme sinulta veloita, vaikka olisit maksanut postikuluja halvemman kuljetusmuodon mukaan.

 

Voit lähettää ehdotuksia ja palautetta tästä ja muistakin aiheista osoitteeseen palaute@lemmikkihoiva.fi. Jos olet asiakkaamme ja annat palautetta omalla nimelläsi tai omilla yhteystiedoillasi, saat kiitokseksi alennuskoodin.