Meistä

Olemme vastuullinen, kotimainen toimija ja olemme erikoistuneet ilmastoystävällisempiin ruokiin ja tuotteisiin. Meiltä saat lisäksi runsaasti tuotteita ilman pakkausmuoveja, ympäristöystävällisemmin kuljetettuna ja pakkausmateriaaleja kierrättäen.

Palvelumme on suunniteltu sopimaan myös ikääntyneille lemmikinomistajille.

 

Täyden palvelun verkkokauppa

Meiltä löydät ruoat, hiekat, herkut ja tarvikkeet lemmikillesi, kotiin kuljetettuna.

Luotettava asiantuntija kotiisi

Kun sinä tai läheisesi tarvitsette apua lemmikkeihin liittyvissä asioissa. Olipa kyseessä sitten koiran kynsien leikkuu, lemmikin hyvinvointikartoitus, lääkkeen anto, turkin hoito, hiekkojen vaihto, hoito loman tai sairaalareissun aikana… Hintamme ovat aina kiinteitä ja pitävät sisällään verot (alv 24%), kaikki matkakulut sekä käytetyt tarvikkeet ja aineet (lemmikkisi lääkkeitä lukuun ottamatta). Käynnit alk. 29 €.

Kestotilaukset

Halutessasi voit tehdä meillä myös usein tarvitsemillesi tuotteille (esim. ruoat ja kissanhiekat) kestotilauksen, jolloin me hoidamme muistamisen puolestasi ja tuomme tuotteet sinulle aina sovittuna aikana ja sovitulla syklillä. Maksaessasi käteisellä tai ennakkolaskulla saat lisäksi kestotilaajana -5% alennuksen.

Monta tapaa ostaa

Tilaa joko verkkokaupastamme, sähköpostitse osoitteesta tilaukset@lemmikkihoiva.fi tai puhelimitse numerosta 045 7870 1018 (käyntien puhelinajanvaraus ma, ke ja pe klo 10-13, WhatsApp ja tekstiviestit 24 h).

Monta tapaa maksaa

Voit maksaa Paytraililla kautta (Visa, Mastercard, Amex, Pivo, MobilePay, OP Lasku, Collector-lasku) tai Y-tunnusten kohdalla myös ennakkolaskulla. 

Tuet kotimaista yrittäjyyttä

Rahasi eivät valu ulkomaille, me maksamme veromme Suomeen. Ostamalla meiltä tuet samalla kotimaista työtä ja vastuullisempaa tapaa toimia.