Tietosuojaseloste

Saat tietosi nähtäväksesi pyytämällä niitä kirjallisesti sähköpostitse.

Joudumme keräämään joitakin tietoja voidaksemme palvella sinua. Näihin lukeutuvat mm. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitus- ja laskutusosoite, IP-osoitteesi sekä tilaushistoriasi. Meillä voit halutessasi aina tehdä tilauksia rekisteröitymättä. Rekisteröityminen kuitenkin tuo sinulle lisäetuja mm. kampanjoiden ja henkilökohtaisten etujen muodossa, ja saattaa nopeuttaa ja helpottaa asiointiasi. Löydät mm. aiemmat tilauksesi aina helposti omalta tililtäsi.

Sivuston käyttö vaatii joiltain osin evästeiden sallimista. Eväste on pieni, harmiton tekstitiedosto, jollainen asennetaan laitteellesi tilapäisesti tai pysyvästi lähes aina käydessäsi millä tahansa sivustolla eli toisin sanoen käyttäessäsi internetiä. Kauppamme käyttö on turvallista ja yhteys on aina salattu SSL/TLS-yhteys, tämän voit myös itse todeta yläpalkissa näkyvästä lukkoikonista.

Palvelukäyntiasiakkaidemme kohdalla joudumme joissain tapauksissa pitämään kirjaa paitsi lemmikkien lajeista ja lukumääristä, myös esim. lemmikin trimmauksista, madotuksista ja muista toimenpiteistä, erityisesti jos meidän halutaan jatkossa niistä muistuttavan tai pitävän ne ajan tasalla. Samoin merkitsemme ylös esim. tietoomme tulleet allergiat ja yliherkkyydet, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman turvallisesti. Palvelukäyntien sisältöä tai niiden yhteydessä ilmennyttä muuta luottamuksellista tietoa emme koskaan jaa eteenpäin. Palvelukäyntien kohdalla myöskin erityistoiveet ovat sellaista tietoa, joka meidän on merkittävä itsellemme ylös. Tällainen tieto voi olla vaikkapa kanta-asiakkaan rapun ovikoodi, tieto siitä, että asiakkaallamme on hajusteyliherkkyys (jolloin pyrimme luonnollisesti käyttämään hänen kotonaan vain hajustamattomia tuotteita), tai tieto siitä, että tietty asiakas on vaikkapa näkövammainen (jolloin pyrimme olemaan häneen aina ensisijaisesti yhteydessä soittamalla). Tällaista tietoa emme koskaan jaa tai luovuta eteenpäin, ja halutessasi poistamme tiedot.

Jos haluat hyödyntää kasvattajakerhoja tai kanta-asiakkaiden etuohjelmia, annat samalla meille luvan luovuttaa etujen saamiseksi välttämättömät tiedot ko. merkin kotimaiselle valmistajalle tai maahantuojalle. Tiedot sisältävät nimesi, jonkun yhteystiedon ja tiedon etuostoksistasi. Tietoja ei luovuteta eteenpäin, maahantuoja tai valmistaja käyttää niitä vain oman etuohjelmansa toimivuuden seuraamiseen. Emme luovuta tietoja muista ostoistasi, emmekä koskaan myöskään mitään muuta kuin mikä on etujen saamiseksi välttämätöntä.

Emme luovuta tietojasi tahoille, joilla ei muuten ole niihin pääsyä tai joiden kohdalla se ei ole välttämätöntä. Täysin emme kuitenkaan mekään voi tältä välttyä. Esim. jos tilaat tuotteita postitse, joudumme luonnollisesti luovuttamaan osoitetietosi kuljetusliikkeelle. Maksaessasi jollain muulla maksutavalla kuin käteisellä, tilisiirrolla tai ennakkolaskulla, joudumme aina luovuttamaan tietojasi valitsemasi maksutavan tarjoajalle (esim. maksupalveluvälittäjä, rahoituslaitos tai luottokorttiyhtiö). Joitakin tietoja saatetaan lisäksi kerätä verkkopalvelualustamme tai esim. käyttämiemme markkinointikanavien (esim. Google Ads) kautta. Näihin kuuluvat mm. IP-osoitteesi. Huomioithan, että jos puolestaan tykkäät tai jaat sisältöämme Facebookissa, Twitterissä tai muissa sosiaalisen median palveluissa, keräävät myös he sinusta tietoa oma-aloitteisesti. Samoin tekevät aina mm. arvostelupalveluita tarjoavat yritykset, hakukoneet ja selaimet, vaikket edes tekisi ostoksia. 

Jos jokin kohta jäi sinulle hämärän peittoon tai emme osanneet selittää asiaa selvällä suomen kielellä, olethan meihin yhteydessä. Meillä ei ole tarvetta piiloutua pykäläviidakon tai ammattikielen taakse, vaan vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja pyrimme samalla korjaamaan selosteitamme selkokielisemmäksi.

 

Voit lähettää ehdotuksia ja palautetta tästä ja muistakin aiheista osoitteeseen palaute@lemmikkihoiva.fi. Jos olet asiakkaamme ja annat palautetta omalla nimelläsi tai omilla yhteystiedoillasi, saat kiitokseksi alennuskoodin.