Kestotilaukset

Ei enää pussin pohjan häämöttämistä koiranruokasäkissä tai kissanhiekan tai puruluiden loppumista kesken!

Voit tehdä kaikille säännöllisesti tarvitsemillesi tuotteille kestotilauksen osoitteesta tilaukset@lemmikkihoiva.fi. Lähetämme tai tuomme tällöin kaikki sovitut tuotteet sovitulla syklillä, eikä unohdusten vaaraa ole.

Kestotilauksen voit perua koska tahansa, kuitenkin viimeistään 10 vrk ennen seuraavaa sovittua toimituskertaa. Saat kestotilauksen mukana aina myös haluamasi vaihtuvat tuotteet (esim. kestotilatessasi kissanhiekkaa ja kuivamuonaa, voit kulloinkin päättää tarvitsetko myös esim. leluja, vaihtelevia märkäruokia tai muita tuotteita).

Jos sitoudut tilaamaan samat tuotteet vähintään kolmeksi tilauskerraksi (max 2 kk välein), saat ennakkolaskulla tai käteisellä maksaessasi aina -5% alennuksen normaalihinnasta - ja saat tällöin saman alennuksen kaikista samalla toimituskerralla toimitettavista tuotteista, myös niistä joita et kestotilaa! Jos olet maksanut kestotilaustuotteesi jo pidemmäksi ajaksi etukäteen, voit maksaa lisäämäsi tuotteet käteisellä tai saat halutessasi niille erillisen ennakkolaskun.

Jos haluat maksaa useamman toimituskerran tuotteet ennakkolaskulla etukäteen (max 6 kk), kannamme me riskin ko. tuotteiden mahdollisesta hinnannoususta. Ennakkolaskun voit tilata osoitteesta tilaukset@lemmikkihoiva.fi.

 

Mikäli kestotilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla (esim. maahantuontikatkos tai valmistus lopetettu), olemme aina sinuun yhteydessä heti kun kuulemme asiasta, ja etsimme kanssasi toisen vaihtoehdon.

Voimme monissa tapauksissa kestotilata myös tuotteita, jotka eivät kuulu normaalivalikoimaamme. Kysy rohkeasti!