Yhteydenotto

Pyydämme huomioimaan, että verkkokauppana meillä ei ole käyntiosoitetta eikä noutopistettä. Osoitteemme kohdistuvat kirjanpitoomme sekä varastotiloihimme.

Tavoitat meidät tilauksia, ennakkolaskutuksia, palautuksia ja kestotilauksia koskevissa asioissa sähköpostitse osoitteesta tilaukset@lemmikkihoiva.fi, ja muissa asioissa osoitteesta info@lemmikkihoiva.fi. Voit lähettää kyselyitä sinulle parhaiten sopivana hetkenä, vastaamme niihin seuraavan arkipäivän kuluessa (ts. jos lähetät meille viestin viikonloppuna, saat meiltä vastauksen maanantain aikana). Mikäli vastausta ei jostain syystä ole kuulunut, pyydämme että tarkistaisit roskapostilaatikkosi. Jos viestiä ei löydy, olethan meihin yhteydessä esim. soittamalla, koska emme ole tällaisessa tapauksessa saaneet viestiäsi lainkaan. Emme koskaan jätä viestiäsi huomiotta.

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 045 7870 1018. Voit lähettää meille tekstiviestin tai WhatsApp-viestin sinulle parhaiten sopivana hetkenä ympäri vuorokauden, vastaamme niihin viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa (ts. jos lähetät meille viestin viikonloppuna, saat meiltä vastauksen viimeistään maanantain aikana). Voit luonnollisesti myös soittaa meille. Puhelinaikamme ovat ma, ke ja pe klo 10-13. Jos olemme varattuja tai emme juuri sillä hetkellä pääse vastaamaan (esim. äkillisen asiakaskäynnin johdosta), laitathan meille viestin. Pyrimme soittamaan takaisin heti tilaisuuden tullen, mutta tämä on mahdollista vain, jos meillä varmasti on numerosi.

 

Lemmikkihoiva

Pet Care

Y-tunnus 3086311-4

045 7870 1018

tilaukset@lemmikkihoiva.fi

info@lemmikkihoiva.fi